Blog

Mercadona scoate de pe rafturi una dintre cele mai populare plăcinte

407views

Clienții Mercadona sunt în doliu. Moartea empanada bolognese a lanțului de supermarketuri a fost confirmată. Aceasta este o pierdere semnificativă în secțiunea de produse de patiserie a lanțului de supermarketuri.

Retragerea empanadei bolognese

Un utilizator a reclamat faptul că Mercadona i-a retras plăcinta bolognese, o plăcintă dreptunghiulară fabricată de furnizorul Totaler Ingapan (Lugo, Galicia). Aceste produse erau compuse din carne de porc, roșii, ceapă, morcov și ou. Aceasta a fost o noutate care a fost inclusă în magazinele lor la începutul acestui an, dar care nu va mai fi disponibilă în magazinele lor, potrivit contului oficial al supermarketului.

În urma întrebării utilizatorului, profilul oficial al Mercadona a răspuns că „ne pare rău că nu mai este disponibil, dar am transmis interesul dumneavoastră responsabililor”. Cu toate acestea, știrea nu este nouă. Retragerea plăcintei bolognese a fost deja efectivă în 2023.

Alte produse retrase de Mercadona

Lanțul a decis, de asemenea, să retragă pizza cu pui, dovlecel, roșii cherry și brânză mozzarella, care în acest caz a fost înlocuită de Pizza Prosciutto. De asemenea, se retrag de pe rafturi cărămizile de roșii naturale cernute fără pieliță, o roșie naturală decojită și zdrobită, pe care Mercadona propune să o înlocuiască cu Roșia zdrobită, în format de 400 g sau 800 g, deși unii clienți nu sunt pe deplin mulțumiți de această schimbare din cauza conținutului ridicat de zahăr al celei din urmă.

Vadim M
Salut! Sunt Vadim și scriu articole despre trucuri utile de viață. Dacă vrei să înveți metode simple pentru a-ți simplifica zilele și pentru a deveni mai eficient, sunt aici să te ajut. Haide să descoperim împreună secretele unei vieți mai bune!