Blog

Radeți dovleceii și adăugați ouăle: atât de gustoasă încât o veți face în fiecare zi

406views

Se pare că o dovlecelă și câteva ouă crude pot face o adevărată deliciozitate.

Această rețetă merită atenție pentru persoanele care s-au plictisit de obișnuitele dovlecei prăjiți și omlete standard.

Rețeta pentru un fel de mâncare incredibil de apetisant și destul de simplu de preparat a fost împărtășită de Iulia Arkhipova, un expert în domeniul bucătăriei, un bucătar și brutar din categoria a patra a ediției online Belnovosti.

Rețetă pentru omletă de dovlecei rapidă și gustoasă

Radeți o dovlecel. Folosiți partea răzătoarei care are găurile mari în formă de picătură.

Trimiteți masa rezultată într-un recipient adânc, sărați (o jumătate de linguriță de condimente va fi suficientă) și lăsați timp de cinci minute.

Foto: © Belnovosti

Baza de dovlecel va da suc. Ultima va trebui să fie scursă. Masa poate fi nevoie să fie stoarsă.

Adăugați la baza de legume rezultată cinci ouă de găină crude bătute, smântână (2 linguri) și puțin pătrunjel.

Se amestecă bine conținutul recipientului și se toarnă în tigaie. Tigaia trebuie unsă cu unt și încălzită în prealabil.

Pe omleta rezultată puteți pune o roșie feliată. Vasul trebuie presărat cu brânză rasă.

Apoi, acoperiți tigaia cu un capac și mențineți căldura la minimum.

După 8 minute, capodopera culinară va fi gata. Preparatul arată ca o omletă sau o pizza.

Vadim M
Salut! Sunt Vadim și scriu articole despre trucuri utile de viață. Dacă vrei să înveți metode simple pentru a-ți simplifica zilele și pentru a deveni mai eficient, sunt aici să te ajut. Haide să descoperim împreună secretele unei vieți mai bune!