Cum să gătești pollock ieftin astfel încât să se dovedească mai gustos decât peștele scump: nimeni nu va ghici
Pentru a găti acasă mâncăruri care nu sunt mai rele decât cele servite într-un restaurant, nu este necesar să folosiți produse scumpe.
Un bucătar expert al ediției online BelNovosti a împărtășit o rețetă pentru a găti pollock ieftin – potrivit ei, dacă folosiți în bucătărie marinată de aluat de ceapă, cina va ieși cu adevărat superbă.
Treceți la subiect: tăiați peștele în felii porționate de aproximativ 1,5-2 cm grosime.
Apoi puteți începe să pregătiți ingredientul secret al rețetei – marinada de ceapă, care servește și ca aluat.
Pentru aceasta, tocați 1 ceapă de mărime medie într-un blender (puteți folosi o răzătoare).
Acum adăugați la el 1 ou, 2,5 linguri de maioneză, 2 linguri de făină.
Sare și piper după gust. Este permis să folosiți condimentele dvs. preferate.
Se marinează peștele prin scufundarea acestuia în marinada preparată timp de 20-25 de minute. Apoi prăjiți fiecare bucată în ulei vegetal pe ambele părți până când devine aurie.
Peștele se dovedește delicios, suculent, fraged și se topește literalmente în gură.