Blog

Cum să faci o plăcintă de pui adevărată: suculentă cu aromă cremoasă

404views





Plăcintele făcute în casă sunt greu de rezistat, mai ales pe stomacul gol și dacă plăcinta are o umplutură de carne.

Iată o astfel de rețetă – o plăcintă suculentă cu pui, cu o aromă cremoasă.

Un expert al ediției online a BelNews. Un bucătar, un brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să gătim.

Necesar:

  • aluat cumpărat din magazin;
  • pui – 750 gr;
  • brânză de vaci – 500 gr;
  • ardei gras – 2 buc;
  • ierburi proaspete;
  • brânză, sare și condimente după gust;
  • apă minerală – 0,5 litri;
  • ulei vegetal – 2 linguri;
  • iaurt natural – 1 lingură;
  • ou – 1 buc.

Cum să gătești

1. Tocați fin fileul de pui, legumele și ierburile, radeți brânza și amestecați totul cu brânză de vaci.

2. Într-un bol separat, amestecați apa minerală și uleiul vegetal, adăugați iaurtul și oul, amestecați până la omogenizare.

Foto: © Belnovosti

3. Se unge o formă de copt și se așază în straturi: aluat, umplutură, sos, din nou aluat, dar astfel încât ultimul strat să fie un strat de aluat, care poate fi uns cu gălbenuș de ou.

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și coaceți plăcinta până când este gata. Poftă bună!


Vadim M
Salut! Sunt Vadim și scriu articole despre trucuri utile de viață. Dacă vrei să înveți metode simple pentru a-ți simplifica zilele și pentru a deveni mai eficient, sunt aici să te ajut. Haide să descoperim împreună secretele unei vieți mai bune!